Route beschrijving. Het vakantiehuis ligt aan het stuwmeer de Diemelsee, op 2,5 uur afstand vanaf Arnhem. Bekende plaatsen in de buurt zijn Willingen en Winterberg. In de directe omgeving zijn veel wandelroutes. Het centrum van het dorpje Heringhausen en ook  het strand van de Diemelsee ligt op korte loopafstand (500 m).

Omgeving Sauerland Diemelsee

Sauerland is gelegen in de Duitse regio’s Hessen en Noordrijn-Westfalen. Door het gebied stroomt onder andere de Rijn en de Wezer. Sauerland ligt in een laaggebergte in het midden van Duitsland. De hoogte van de bergen is tot zo’n 800 meter. Één van de bekendere plaatsen in dit gebied is Winterberg.

In de winter zijn Winterberg en Willingen vooral populair als wintersportgebied, maar in de andere jaargetijden zijn het ook leuke plaatsen om te bezoeken. Mooie historische steden in de buurt zijn Brilon, Korbach en de universiteitsstad Marburg. Het Sauerland is een dunbevolkt gebied en er is volop rust en ruimte te vinden. Uit ervaring kunnen we zeggen dat de plaatselijke bevolking ontspannen en gastvrij is.

Route

Het vakantiehuis huren in Sauerland aan de Diemelsee. Ons vakantiehuis huren in Sauerland aan de Diemelsee. U kunt het vakantiehuis huren in Sauerland aan de Diemelsee.

vakantiehuis Sauerland huren

     

particulier vakantiehuis in Sauerland huren